Teunisbloemolie
Begin Terug Aanvullend divers Calcium + Vit. D3 Cat's Claw ColloÔdaal Zilver/Goud Haaienkraakbeen Noni Haaienleverolie Omega olie mix overgang vrouw spirulina Teunisbloemolie Visolie VitamineC

Klik op 1 van de onderstaande groepen voor  informatie

 

 

op weg naar harmonie tussen mens en natuur

 

 

 

 

 

CRUYDHOF  TEUNISBLOEMOLIE

VLOEIBAAR EN IN CAPSULES

Een rijke bron van biologisch actieve essentiŽle vetzuren (meervoudig onverzadigde vetzuren). Hoe we ons voelen wordt in belangrijke mate bepaald door een goede stofwisseling. Een actieve stofwisseling is belangrijk voor alle organen en levensfuncties.

De plant: De Teunisbloem (Engels: Evening Primrose en Latijn: Eunothera biennis), heeft heldergeel gekleurde bloemen die ‘s avonds open gaan. Het zijn de zaden die geoogst worden en waaruit de olie geperst wordt.

De olie: Teunisbloemolie is zeer rijk aan essentiŽle vetzuren, die van groot belang zijn voor het lichaam net zoals vitamines, mineralen en eiwitten.

Waarvoor gebruikt men Teunisbloemolie?

Inwendig : Om te voorzien in de behoefte aan gamma linoleenzuur.

Uitwendig bij: Droge huid en verouderde huid.

Gebruik: Volwassenen als kuur inwendig: 2x per dag 10-20 druppels, als onderhoudsdosis 1x per dag 10 druppels. Uitwendig: 2x per dag de betroffen plekken op de huid insmeren.

Koel en donker bewaren

Cruydhof Teunisbloemolie vloeibaar

Verkrijgbaar in flesjes van 30, 50,en 100 ml met druppelaar via natuurvoedingswinkel, reformhuis, apotheek / therapeut. Op bestelling ook leverbaar in voordelige 500 ml fles.

Cruydhof Teunisbloemolie capsules 120 capsules

Omdat een aantal mensen liever capsules gebruiken hebben we nu ook teunisbloemolie in capsule vorm. De toepassingsmogelijkheden en de analyse zijn gelijk.

Gebruiksaanwijzing: 1 - 3 x daags 1 capsule.

IngrediŽnten: Teunisbloemolie, gelatine capsule

Contraindicaties

Teunisbloemolie niet gebruiken bij epilepsie en manische depressiviteit.

 

 DE CRUYDHOF 

 

Natura Sanat BV

De Cruydhof

Gelreweg 9

3843 AN

Harderwijk
                                             

Tel. 0341-462121
Fax 0341-467717

 

Contact:

info@tsproducts.nl

   

Wilt u onze producten bestellen via een webwinkel? Klikt u dan op onderstaande link:

Webwinkels

Bij voedingssupplementen de aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 

Begin ] Terug ]