Maceratie olie
Begin Terug Vette olie Maceratie olie Aromatherapie

Klik op 1 van de onderstaande groepen voor  informatie

 

 

op weg naar harmonie tussen mens en natuur

 

 

 

 

 

2) CRUYDHOF MACERATIE OLIňN

Hiervoor neemt men kruiden die in een bepaalde olie gemacereerd worden door de olie met de kruiden gedurende Ī 3 weken in de zon te zetten. Dan trekken werkzame bestanddelen uit de kruiden in de olie.

ARNICA OLIE De Cruydhof olie serie is uitgebreid met Arnicaolie voor uitwendig gebruik. Dit is een olie maceraat van Arnica montana in GMO vrije sojaolie. Arnica olie is een ideale massage olie. Het is spierverwarmend, -herstellend en - ontspannend. Niet gebruiken op een beschadigde huid. IngrediŽnten: sojaolie (GMO vrij), Arnica montana, antioxydant (vitamine E).

SINT JANSKRUIDOLIE wordt gemaakt van bloeiend St. Janskruid (Hypericum perforatum) in een basis van olijfolie. Het heeft een lichtrode kleur. De olie wordt gebruikt bij roodhuid van de huid.

Niet gebruiken als anti-zonnebrandolie vooraf aan het zonnebaden.

Ook heeft het een kalmerende werking wanneer het als massageolie wordt gebruikt.

GOUDSBLOEMOLIE wordt gemaakt van Goudsbloem (Calendula) op basis van sojaolie. De olie wordt gebruikt als massageolie; heeft een verzachtende invloed op de huid. Ook zeer geschikt als babyolie.

Deze oliŽn worden verpakt in donkere glazen flesjes van 100 ml. en zijn verkrijgbaar via natuurvoedingswinkel, reformwinkel en apotheek. Voor prijzen zie prijslijst.

 DE CRUYDHOF 

 

Natura Sanat BV

De Cruydhof

Gelreweg 9

3843 AN

Harderwijk
                                             

Tel. 0341-462121
Fax 0341-467717

 

Contact:

info@tsproducts.nl

   

Wilt u onze producten bestellen via een webwinkel? Klikt u dan op onderstaande link:

Webwinkels

Bij voedingssupplementen de aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 

Begin ] Terug ]