Klazien's
Begin Terug Cruydhof cosmetica Kruidenbalsems Deodorant Organic Aloe Basis crŤme Klazien's

Klik op 1 van de onderstaande groepen voor  informatie

 

 

op weg naar harmonie tussen mens en natuur

 

 

 

 

 

KLAZIEN'S KRUIDENKOSMETIKA

Overzicht Klazien's Kruidenkosmetika

 

 

 

 

Verkoop Klazien producten beŽindigd

Na het overlijden van Klazien zijn we nog meer dan 10 jaar door gegaan met het produceren en verkopen van de Klazien Kruiden kosmetica. Helaas is de verkoop hiervan nu zo gering geworden, dat we gedwongen zijn om hiermee te stoppen.

.

Klazien is altijd fel tegenstandster geweest van dierproeven. Het gebruik van natuurlijke grondstoffen stond garant voor de diervriendelijkheid van haar producten.

Ze schreef daarover het volgende in PROEFKONEEN NIEUWS: De laatste jaren ontving ik veel brieven met klachten over de slechte conditie van de huid en het haar. Ik besloot zelf cosmetica te laten maken. Het was niet moeilijk een goede samenstelling te vinden. Ik ben opgegroeid in een klein dorp waar van geslacht op geslacht eenvoudige, goede middelen bekend waren. Het was voor mij vanzelfsprekend deze kruiden niet gebruiken omdat kruiden genoeg mogelijkheden bieden om veel klachten te verhelpen of te voorkomen. De geneeskracht van kruiden is al eeuwenlang bekend.

En waarom dan nog steeds die gruwelijke, pijnlijke proeven op dieren? Waarom zijn we nog zo achterlijk en onwetend dat zelfs onze overheid nog 400 miljoen gulden uitgeeft voor dierproeven die afschuwelijk wreed zijn? Dieren langzaam onder verschrikkelijke pijn laten sterven? Ik kan dat gewoon niet begrijpen. Alternatieven zijn er toch volop! De oogschaduw die met dierproeven gemaakt wordt, legt zo'n schaduw op de ogen dat men niet ziet welke ellende het eerder heeft veroorzaakt. En rijzen de haren u niet te berge? Dierproeven zijn een onnodig, gruwelijk gebruik dat bestreden moet worden. Door artikelen te kopen die goedgekeurd zijn door Proefkoneen, maar ook door bekend te maken hoe verschrikkelijk dierproeven zijn. En .... protesteer bij de regering tegen deze vorm van geldverspilling die veel leed veroorzaakt. Voor mijn cosmetica heeft geen dier hoeven lijden. De door mij aanbevolen kruiden zijn verwerkt in mijn cosmeticaproducten.

Wilt u meer weten over AVS Proefdiervrij bel dan: 070-3062468.

 

 DE CRUYDHOF 

 

Natura Sanat BV

De Cruydhof

Gelreweg 9

3843 AN

Harderwijk
                                             

Tel. 0341-462121
Fax 0341-467717

 

Contact:

info@tsproducts.nl

   

Wilt u onze producten bestellen via een webwinkel? Klikt u dan op onderstaande link:

Webwinkels

Bij voedingssupplementen de aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 

Begin ] Terug ]