Haaienkraakbeen
Begin Terug Aanvullend divers Calcium + Vit. D3 Cat's Claw ColloÔdaal Zilver/Goud Haaienkraakbeen Noni Haaienleverolie Omega olie mix overgang vrouw spirulina Teunisbloemolie Visolie VitamineC

Klik op 1 van de onderstaande groepen voor  informatie

 

 

op weg naar harmonie tussen mens en natuur

 

 

 

 

 

CRUYDHOF HAAIENKRAAKBEEN 

haaienkraakbeen.jpg (4577 bytes)

Er is de laatste jaren nogal wat ophef geweest over de haai en zijn kraakbeen. De haai behoort tot een familie vissen die alleen maar kraakbeen hebben. Tot deze familie behoort o.a. ook de rog.

Volgens de Amerikaanse arts William Lane is aangetoond dat haaienkraakbeen glucosamine bevat, dat een gunstige invloed heeft op de gewrichten. Er worden in de USA nog steeds studies verricht naar de werkzaamheid van haaienkraakbeen.

CRUYDHOF HAAIENKRAAKBEEN in capsules van 350mg. wordt  verkocht als aanvullend voedingsmiddel in potten van 90 en 250st en is verkrijgbaar via apotheek, drogist en reformhuis.

Voedingswaarde per 100gr.: kJ 856 (Kcal 202)

Eiwitten ca. 39,5%; Vetten max. 0,5%; Koolhydraten ca.12,0%; As ca. 41,0%; Vezel ca. 1,0%; Vocht max. 6,0%

Opmerking: Er worden voor dit product niet speciaal haaien gedood. Haaienkraakbeen is een bijproduct van haaien die om andere redenen gevangen worden.

Dosering Cruydhof Haaienkraakbeen: Al naar gelang de indicatie vanaf 3x per dag 3 caps. met wat water, sap of thee innemen, na de maaltijd (niet met zure dranken).

Waarschuwing

In verband met de remming van de angiogenese mogen deze capsules niet voorgeschreven worden aan mensen die nog nieuwe vaten aanmaken zoals kinderen, zwangere vrouwen, patiŽnten na een operatie, hartinfarct of niersteenbehandeling en vrouwen die zwanger willen worden.

Het is van belang in geval van twijfel arts of therapeut te raadplegen.

 

 DE CRUYDHOF 

 

Natura Sanat BV

De Cruydhof

Gelreweg 9

3843 AN

Harderwijk
                                             

Tel. 0341-462121
Fax 0341-467717

 

Contact:

info@tsproducts.nl

   

Wilt u onze producten bestellen via een webwinkel? Klikt u dan op onderstaande link:

Webwinkels

Bij voedingssupplementen de aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.