Productomschrijving
Begin Terug Wat is AloŽ? Productomschrijving AloŽ onderzoek IngrediŽntenlijst Aloe

Klik op 1 van de onderstaande groepen voor  informatie

 

 

op weg naar harmonie tussen mens en natuur

 

 

 

 

 

ALOň CARE PRODUCTEN VOOR INWENDIG GEBRUIK & LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN

ALOň CARE ALOň VERA JUICE
voor inwendig gebruik

 Wat doet AloŽ Vera Juice (gel) als gezondheidsdrank?

AloŽ Vera Juice (gel) kan voor zeer veel ondersteunende doeleinden gebruikt worden. Het ondersteunt op natuurlijke wijze de spijsvertering. Als gezondheidsdrank is het sap van de AloŽ Vera plant heel populair in onder andere USA en Engeland, omdat er veel positieve eigenschappen aan toegeschreven worden: geeft meer energie, zorgt voor een goede spijsvertering, heeft ontgiftende eigenschappen en een reinigende werking op maag en darmen. Deze eigenschappen kunnen ook van belang zijn voor gewrichten, spieren, maar ook wanneer maag, darmen en lymfeklieren niet optimaal werken

Veel mensen nemen elke dag voor het ontbijt een eetlepel AloŽ Juice met een beetje water of vruchtensap. Dan is het nuttig om de Juice even door de mond en tussen de tanden door te spoelen voor het inslikken. Het schijnt een positieve werking op het tandvlees te hebben.

aloejuice2x.JPG (6058 bytes) Voedingswaarde per 100ml:   Kjoule 15 (Kcal. 4)
ProteÔne   0,1 g.
Zouten        200 mg.
Vetten      < 0,1 g.
Totaal onverteerbare vezels <0.1g.
Calcium    10 mg
Muco-polysachariden: gem. 130 -200 mg

IngrediŽnten: AloŽ Vera sap 99,2%,  conserveringsmiddelen: Kalium sorbaat, Natrium benzoaat en Citroenzuur 0,8%.

Gebruik: als kuur (gedurende 3-6 weken) voor elke maaltijd 2 ŗ 3 eetlepels; eventueel met wat water of vruchtensap. Daarna als onderhoudsdosis dagelijks voor het ontbijt 1 eetlepel of meer, al naar behoefte. Kinderen al naar gelang leeftijd enkele theelepels. 

bulletBevat geen aloÔne en is dus niet speciaal laxerend.

Deze AloŽ Vera Juice wordt gecontroleerd op de afwezigheid van het voor de maag- en darmslijmvliezen zeer schadelijke gewasbeschermingsmiddel perfection (=dimethoad)

aloe science council.gif (10332 bytes)
Goedgekeurd door de "International AloŽ Science Council".

De AloŽ Care Juice/Vitadrink  wordt geleverd in verpakkingen van
500 ml. en 1 lt

 
bulletAloŽ Care Vitadrink met Cranberry (Veenbes) Aan het AloŽ Vera sap wordt voor de smaak Cranberry concentraat toegevoegd. Deze bevat 97,8% AloŽ juice, 1,6% Cranberry extract en 0,8% conserveringsmiddelen. Fles a 500ml en 1 liter.

 

bullet AloŽ Vera tabletten
Extra sterk: 1 tablet per dag is genoeg

Een speciaal geformuleerde samenstelling om de natuurlijke, werkzame bestanddelen van de AloŽ Juice in een tablet te optimaliseren. Wordt gemaakt van een combinatie van het hele blad en de gel. Elke tablet bevat 100mg. geconcentreerde AloŽ Vera.

Gebruik: als onderhoudsdosis 1 tablet per dag voor de maaltijd. Indien nodig kan tot 3x per dag 1 tablet ingenomen worden.

IngrediŽnten: Cellulose, Calcium fosfaat, AloŽ Vera poeder 200:1, Magnesium Stearaat en Silicium Dioxide.

Inhoud: 60 tabletten ŗ 800mg = 24g

 

Productieproces = koude methode.

De benodigde planten worden in CaliforniŽ (USA) biologisch geteeld. Alleen volwassen planten (ouder dan 5 jaar) worden geoogst. De bladen worden zorgvuldig met de hand gefileerd om er voor te zorgen dat er geen aloÔne (die een bittere smaak geeft en laxerend werkt) in het sap terechtkomt. Het sap wordt dan snel gekoeld tot onder 5 C, waardoor de enzymatische afbraak van de waardevolle bestanddelen sterk wordt afgeremd.

filerenbladaloe.JPG (4949 bytes)

Allergische werking: minder dan 1% van de gebruikers kan een allergische reactie verwachten; dan stoppen met gebruiken en arts of therapeut raadplegen. Zwangere vrouwen: de Juice bij voorkeur gebruiken in overleg met arts of therapeut. Voor babies met huidproblemen in overleg met consultatiebureau of arts/therapeut.  

 ALOň CARE PRODUCTEN VOOR HUID- EN HAARVERZORGINGPRODUCTEN ZIJN DIERPROEFVRIJ.

aloeassort.JPG (17144 bytes)

AloŽ Care huidverzorgende producten hebben AloŽ Vera gel als basis. Om een optimale werkzaamheid van AloŽ Vera te verkrijgen is een hoog gehalte van pure AloŽ Vera gel in huidverzorgende producten noodzakelijk.

AloŽ Care bevat de hoogste kwaliteit AloŽ Vera gel met een gestandaardiseerde hoeveelheid werkzame stoffen (Muco-polusacchariden) uit deze plant, nl 1200 mg per liter.

Alleen dan is AloŽ Vera namelijk werkzaam en verdient het de bijnaam uit de oudheid: 'Eerste Hulp plant'. De AloŽ Care serie is zuiver natuurlijk en dierproefvrij. Alle producten uit de AloŽ Care serie zijn geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige en droge huid.

DE VERSCHILLENDE PRODUCTEN:

ALOň CARE HUIDGEL 98%

ALOň CARE HUIDGEL 98% versnelt de groei van de huidcellen en zorgt voor een zachte en gave huid. AloŽ Care HUIDGEL is ideaal voor het hele lichaam . Vooral om in te masseren na het douchen bij een schrale , droge of gevoelige huid. Ook bij diverse aandoeningen van de huid (zoals bijvoorbeeld jeuk, insectenbeten, rode vlekken) heeft deze gel een positieve invloed. Na licht masseren even in laten trekken.

AloŽ Care HUIDGEL bevat 98% AloŽ Vera sap, diverse huidvriendelijke kruiden en de voedende bestanddelen Vit. E, B5 en F; zonder geurstoffen.

Verkrijgbaar in flacon van 200 ml en 50 ml.

ALOň CARE AFTER SUN ALOň CARE AFTER SUN is een gel op basis van AloŽ Vera sap (95%) dat de eigenschap heeft de huid te beschermen en de groei van de huidcellen te bevorderen. Bovendien bevat AloŽ Care AFTER SUN diverse kruiden extracten die verkoelend op de huid werken. Voor optimaal resultaat is dit product verrijkt met de vitamines E, B5 en F. AloŽ Care AFTER SUN verzorgt, verzacht en verkoelt de huid na te intensief zonnen in de natuur of op de zonnebank. Meenemen op vakantie!  

Verkrijgbaar in flacon van 200 ml en 50 ml.

ALOň CARE KUURSHAMPOO ALOň CARE KUURSHAMPOO zorgt voor een natuurlijke reiniging van de hoofdhuid en het haar. Het hoge gehalte aan AloŽ Vera gel (50%), de kruiden en de vitamines verzorgen en voeden tegelijkertijd de hoofdhuid en het haar. Deze milde shampoo kan elke dag gebruikt worden en houdt de conditie van de hoofdhuid en het haar optimaal. Roos verdwijnt en het haar wordt soepel en glanzend. Bij hardnekkige roos is een combinatie met de AloŽ Care ANTI-ROOS CONDITIONER aan te bevelen. 

Verkrijgbaar in fles van 200 ml.

ALOň CARE ANTI-ROOS CONDITIONER ALOň CARE ANTI-ROOS CONDITIONER heeft een vitaliserend effect op de hoofdhuid. Bij regelmatig gebruik wordt de huid weer soepel en stopt de schilfervorming. Door het hoge gehalte aan AloŽ Verasap (50%) samen met diverse kruiden en vitamines wordt roos bestreden. Verkrijgbaar in flacon van 200 ml.  

ALOň CARE DAG- EN NACHTCR»ME ALOň CARE DAG- EN NACHTCR»ME is een beschermende en voedende crŤme voor de gevoelige en normale huid en samengesteld met dier- en milieuvriendelijke grondstoffen, met als belangrijk werkzaam bestanddeel AloŽ Vera gel (60%). 

Verkrijgbaar in potje van 50 ml.

ALOň CARE VLOEIBARE HANDZEEP ALOň CARE VLOEIBARE HANDZEEP is een zeer milde handzeep, bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Een frisse zeep voor dagelijks gebruik op basis van natuurlijke grondstoffen, verrijkt met 50% AloŽ Vera gel. Verkrijgbaar in flacon van 300 ml. 

ALOň BAD- EN DOUCHEGEL

De AloŽ Care Bad-/Douchegel zorgt voor een milde lichtschuimende reiniging, ook voor de gevoelige huid. Dankzij het hoge gehalte AloŽ Vera wordt de huid extra verzorgd. Geschikt voor dagelijks gebruik, ook voor de extra gevoelige huid. Bevat geen parfum en alkalische zepen en is Ph-neutraal.

INCI Ingredients: Aloe Barbadensis (50%), Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropylbetaine, PEG-7-Glycerylcocoate, Cocamide DEA, Glycerin, Essential Oil, Biodor LBA, Citric Acid, Ascorbic Acid.  

Flacon 200 ml

ALOň CARE SPIER- EN GEWRICHTSLOTION

De AloŽ Care Spier en Gewrichtslotion bevat naast een hoog gehalte AloŽ Vera (40%) ook verschillende etherische oliŽn en kruidenextracten die de bloedsomloop ter plekke bevorderen en daardoor pijnlijke ongemakken vermindert.

Gebruik: voor vermoeide/gevoelige spieren en voor het behoud van soepele gewrichten. Smeer de lotion meerdere malen op de te behandelen plekken en masseer deze heel lichtjes in de huid.

INCI Ingredients: Aqua, Aloe Barbadensis, PEG-30 Diplyhydroxystearate, Alcohol, Oleyl Erucate, Sweet Almond Oil, Paraffinum liquidum, Caryophilli oil, Maleleuca leucadendron (Cajaputi oil), Arnica Extract, Symphytum Extract, Eucalyptus oil, Mentha Piperita oil, Capsicum annum resin oil, Camphor, Methyldibromo Glutaronitrile (amd) Phenoxyethanol.

Flacon 200ml

VEILIG GEBRUIK VAN ALOň CARE PRODUCTEN:

Alhoewel deze serie hypo-allergeen is, is het aan te raden bij het eerste gebruik van elk huidverzorgend product eerst eventuele allergische reacties te testen. Breng hiertoe een beetje van het product aan op de binnenkant van de pols. Wordt de huid ter plaatse rood dan is het gebruik af te raden.

INGREDIňNTEN:

De ingrediŽnten staan in de zgn INCI declaratie; dit is een internationaal systeem waarbij de grondstofnamen in het Engels of Latijn genoemd worden.

 Wat te doen als u vragen heeft:

Vragen kunt u per E-mail   of telefonisch (0591-658793) stellen aan De Cruydhof

WAAR ZIJN ALOň  CARE PRODUCTEN TE KOOP?

bulletAloŽ Care producten zijn verkrijgbaar in een groot aantal natuurvoedingswinkels en reformhuizen.
bulletDe DA drogisten verkopen de AloŽ Care Juice / Vitadrink van 500 ml en de AloŽ Care Huidgel 98% in flacon van 200 ml.
bulletOok  een aantal ETOS, D.I.O. en ABC drogisten hebben enkele AloŽ producten.
bulletVaak kunt u de producten via winkels en apotheken bestellen.
bulletSommige  drogisten hebben een groter assortiment.
bulletLukt het u helemaal niet om AloŽ Care producten te kopen, neemt u dan even contact met ons op via E-mail of telefoon.

Klik hier voor een lijst met winkels die een uitgebreid assortiment ALOň CARE producten voeren. 

 

 

 DE CRUYDHOF 

 

Natura Sanat BV

De Cruydhof

Gelreweg 9

3843 AN

Harderwijk
                                             

Tel. 0341-462121
Fax 0341-467717

 

Contact:

info@tsproducts.nl

   

Wilt u onze producten bestellen via een webwinkel? Klikt u dan op onderstaande link:

Webwinkels

Bij voedingssupplementen de aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 

Begin ] Terug ]